Kameramanët e TV-ve goditen nga policia, filmuan arrestimin e protestuesve (Video)

496

Pak pasi kishte përfunduar protesta e banorëve të Astirit, policia ka arrestuar disa protestues, mes tyre dhe një fëmijë minoren 13 vjeç.

Faxweb.al raporton se në vendgjarje janë goditur me forcë operatorët e televizioneve, pasi kanë qenë duke filmuar arrestimin e protestuesve.

Operatorët janë goditur në pjesën e këmbëve për të penguar filmimin e arrestimit të dhunshëm që policia bëri ndaj protestuesve.

https://youtu.be/zp9zb1RpxpE