Një lajm i mirë për ata që dëgjojnë muzikë nëpërmjet Apple.

445

Smart Echo tashmë mbështesin një sërë shërbimesh muzikore, duke përfshirë Spotify, Pandora, iHeartRadio dhe TuneIn. Dhe duke filluar më 17 dhjetor, Apple Music do të bashkohet me këtë grup. Shfrytëzuesit e muzikës së Apple do të mund të kërkojnë Alexas të luajë këngët e tyre të preferuara, artistët dhe albumet, si dhe ndonjë nga listat e luajtura dhe stacionet e radios. Thjesht do të duhet të mundësojnë opsionin e Apple Music në aplikacionin Alexa, të lidhin llogarinë e tyre dhe ata do të jenë gati.

Shpërndarja e muzikës së Apple në pajisjet e Amazon mund të duket sikur është në kundërshtim me strategjinë e zakonshme të përdorimit të shërbimeve të Apple si një tërheqje për hardware (dhe anasjelltas), por kompania është duke bërë shërbimin e saj të transmetimit më të thjeshtë