Regjistroi këngët 1 muaj para vdekjes, Spotify i publikon këngët.

433

Një muaj para vdekjes së tij më 7 shtator, Mac Miller vizitoi studiot e Spotify për të regjistruar dy këngë.

Sot, kompania vendosi të lëshojë këngët si një haraç për raperinAi regjistroi një version akustik të këngës së tij “Dunno” dhe një mbulesë të Billy Preston-it “Asgjë nga asgjë”.

Spotify gjithashtu lëshoi ​​disa nga pamjet e tij në studio.Milleri vdiq më 7 shtator të një mbidozë të drogës.

Ai ka qenë relativisht publik në lidhje me betejat e tij me abuzimin e substancave, duke folur hapur për ata në intervista dhe duke u tallur me ta në tekstet e tij.Në një deklaratë, familja e tij tha: “Malcolm McCormick, i njohur dhe adhuruar nga tifozët si Mac Miller, ka vdekur tragjikisht në moshën 26 vjeçare. Ai ishte një dritë e ndritshme në këtë botë për familjen, miqtë dhe ndjekësit e tij.