Receta e thjeshtë për pastrimin e thellë të fytyrës.

234

Receta cudiberese per eleminimin e pucrave dhe pastrimin e thelle te fytyres. Efektet shihen qe heren e pare te aplikimit.

Perbersit jane:

1 luge kos
2 luge tershere
1 e bardhe veze
Disa pika leng limoni

Perziejini mire ingredientet me njeri tjetrin duke krijuar nje paste sa me te njetrajtshme. Aplikojeni si ne foto dhe mbajeni per 10 deri 15 minuta. Aplikimin shoqerojeni me nje masazh per 30 sekonda dhe me pas lereni te veproj per 10 deri 15 min. Kjo recete vepron ne thellesi dhe ndihmon ne rigjenerimin e lekures.