Të gjithë e “bëjnë mirë” shqiponjën, por shikojeni Enver Hoxhën

439

Mbledhja e të dy qeverive është kulmuar me gjestin e famshëm, shqiponjen me dy duar.

Ajo që bjen në sy është mënyra se si e ka bërë shqiponjën Enver Hoxhaj.

Hoxhaj e ka bërë “mbrapsht” shqiponjën dhe veprimi i tij po komentohet shumë në rrjetet sociale.