Fëmijët e Kutelit, Lasgushit, Markos…bashkë në një foto.

403

105 vjetori i Lindjes së shkrimtarit Petro Marko ka bërë bashkë në një foto fëmijët e shkrimtarëve të njohur shqiptar. Një foto ku shfaqet edhe poeti Xhevahir Spahiu bashkë me të birin tregon dhe mirënjohjen e brezave ndaj njëri – tjetrit.

Nga e djathta në të majtë: Xhevair Spahiu, Arianita Petro Marko, Orges Xhevair Spahiu, Marie Lasgush Poradeci, Mirvjen Vedat Kokona, Atalanta Dhimiter Pasko (Mitrush Kuteli) dhe Petro Skender Luarasi.