Jam Shqiptar, Nuk E Kam Vëlla Erdoganin

300

“Ne është mirë me u marrë me telashe tona, nuk kemi nevojë me dhanë mendime për atje. E konsiderojmë aleat në planin global”.“Jo nuk e kam vëlla.

Unë jam shqiptar, mund ta kem mik dhe partner, por vëlla jo” Shiko videjon me posht

Haradinaj sot u kërcënua mjaft keq nga presidenti turk Erdogan.Haradinaj ende nuk i ka dhënë përgjigje kësaj deklarate të Erdoganit.