Reagon për herë të parë biznesmeni që e financoi: “Shqiponjës” te Dogana,

591

“Shqiponja” e vendosur tek Doganat, në sheshin me të njëjtin emër, ishte dhuratë e diasporës shqiptare për 100-vjetorin e pavarsisë, konkretisht e biznesmenit të njohur shqiptar Lazim Destani.

Stafi i Destani është shprehur se ai preferon të mos bëhet pjesë e debateve që kanë nisur në Shqipëri mes palëve politike, duke mbajtur një pozicion neutral.

“Pas ndodhive te fundit lidhur me monumentin Shqiponje qe z.Destani i ka bere dhurate Tiranes dhe gjithë kombit shqiptar, per Njeqind-Vjetorin e Pavaresise, preferojme te mbajme ane neutrale, sepse z.Destani paraqet figure qe bashkon njerez, ndaj edhe as ne kete rast nuk duam te deklarohemi ne nje menyre apo tjeter per te shkaktuar eventualisht edhe nje tjeter percarje mes cilave do subjekte”, thai ai për “Fax News”.