Ja përse duhet t’i blini këpucët gjithmonë në darkë?

210

Rregulli numër një? Blijini këpucët gjithmonë, po GJITHMONË në mbrëmje. Arsyeja? Gjatë ditës këmbët fryhen dhe masa e tyre rritet me gati një numër. Kështu, nëse e bëni blerjen në gjendjen më të enjtur të këmbëve diferenca do të jetë e dukshme.

Kështu makthi i një palë këpucëve që rrinë për mrekulli në mëngjes për t’u shndërruar në një tmerr në mbrëmje do të marrë fund!