“Çmenden” temperaturat/ Zbuloni si është parashikimi i motit për muajt e fundit të vitit

865

Jemi zyrtarisht në stinën e vjeshtës, por temperaturat vazhdojnë të jenë të larta përjashtuar 3 ditët e fundit. Koha vazhdon të jetë më e ngrohtë se ajo tipike për muajin Shtator.

Por çfarë parashikohet për muajin Tetor dhe Nëntor?

Sinoptikanët parashikojnë se muaji Tetor dhe Nëntor duke përfshirë edhe muajin e fundit të vitit Dhjetor, parashikoj që të jenë më të ngrohtë sesa normalja.