Shoferë kujdes! Nëse gjeni një shishe plastike në gomën e makinës tuaj, ikni urgjentisht me vrap!

1006

A keni dëgjuar ndonjëherë për hilen me shishe plastike?

Zakonisht hajdutët e vendosin atë në rrotën e përparme të automjetit dhe identifikimi nuk është i lehtë, pasi nuk është se ne gjithmonë i kushtojmë shumë vëmendje kur shkojmë për të marrë makinën.

Kur ikim, menjëherë dëgjojmë një zhurmë shumë të çuditshme që vjen nga automjeti. Është zhurma e shishes që është e shtypur.

Por ne nuk e dimë, prandaj ndalojmë të shqetësuar për të parë se çfarë ka ndodhur. Këtu, saktësisht në këtë moment hajdutët hyjnë në skenë, hyjnë në automjet dhe e marrin atë, pa na bërë asgjë.