Shkarkohet Arben Çuko, ja kush është Drejtori i ri i Burgjeve

523

Shkarkohet nga detyra Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Burgjeve Arben Çuko, i cili do të zëvendësohet nga Stefan Cipa.

Sipas të Ministrisë së Drejtësisë ky ndryshim bëhet për të përmirësuar punën e Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, veçanërisht në drejtim të rritjes së sigurisë së brendshme dhe kontrollit si dhe rritjes së ekasitetit të luftës kundër korrupsionit në sistemin e burgjeve.

Çuko u emërua drejtor i Burgjeve në korrik të vitit të kaluar.