U shkarkua nga detyra, reagon Artan Broci: Vendimi i KPK politik

263

Pas shkarkimit nga detyra reagon Artan Broci, i cili e ka KPK-në si komisarët politikë të kryeministrit Edi Rama, që sipas tij nuk dolën dot nga urdhrat politikë.

Ai theksoi se kishte provuar se të ardhurat e tij ishin të ligjshme, ndërsa paralajmëroi se beteja e tij ligjore do të vazhdonte deri në fund.

“K.P.K si komisaret politik te kryeministrit nuk dolen dot nga urdherat politik.


U provova se te ardhurat e mija jane te ligjeshme te konfirmuara nga Tatimet, kalova ne pikepamjen time te tre testet Pasuror, Profesional dhe Figuren por nuk kalova dot testin e nenshtrimit per ceshtje te caktuara dhe ate te Kryetarit te Keshillit te Emerimeve ne Drejtesi.

Beteja ime ligjore do vazhdoje deri ne fund. flm!”