Trendi i ri tek nuset, buqetat shumëngjyrëshe buqetat zëvendësohen nga një lule e vetme.

1023

Vera është sezoni më i pëlqyer i çifteve për të kurorëzuar dashurinë. Detaj i vecantë është buqeta me lule e nuses.  Por këtë verë kjo buqetë është zëvendësuar me një lule të vetme. Ky është një stil minimalist dhe që do ju kursejë shumë nga buxheti që keni paramenduar të shpenzonit. Përcjellë elegancë, thjeshtësi dhe finesë. E vetmja gjë për të cilën duhet të siguroheni është madhësia e lules.

Ajo duhet të jetë e madhe ! Ja disa ide:

dahliaia DAHLIA

protears

PROTEA

magnipla

MAGNOLIA

rosegarjer

TRENDAFILI