Vizë për SHBA? Ambasada jep njoftim të rëndësishëm: Para se të vini për intervistën…

645

Nese keni aplikuar per vize ne SHBA dhe jeni ne pritje te intervistes, beni kujdes. Ambasada e SHBA ne Tirane ka dale sot me nje keshille te vlefshme per gjithe te interesuarit.

Me nje shenim ne faqen e saj ne FB, Ambasada informon per dy faqet e internetit qe duhet te vizitoni qe te pergatiteni per intervisten.

Te njera plotesoni formularin dhe te tjetra paguani tarifen dhe caktoni takimin.

Mesazhi i ambasades amerikane

A e dini se duhet të vizitoni dy faqe të ndryshme interneti që të përgatiteni për intervistën tuaj për vizë? Tek e para 👉 https://ceac.state.gov/genniv/, ju plotësoni formularin DS-160 tuaj dhe tek e dyta 👉 https://ais.usvisa-info.com/sq-al/niv, ju paguani tarifën dhe caktoni takimin tuaj.

Mos harroni t’i vizitoni të dyja faqet e internetit për të përfunduar procesin e aplikimit! 👉#PyetAnnën 👩‍💻